Kesätöitä Tampereen seudulla

Ravintola-alan kesätyöt odottavat

Staffylla on tarjolla erilaisia ravintola-alan kesätöitä niin nuorille kuin kokeneemmillekin tekijöille. Etsimme nyt mm. kokkeja, tarjoilijoita, huoltamotyöntekijöitä, blokkareita ja baarityöntekijöitä. Arvostamme hyvää työmotivaatiota, oppimishalua ja positiivista tekemisen meininkiä. Me perehdytämme uudet tekijät . Lue lisää ja laita hakemus jo tänään!

Kesätyö Tampereella

Kauttamme kesätyöpaikat Tampereen keskustasta sekä lähikunnista kuten Ylöjärveltä, Pirkkalasta, Nokialta ja Kangasalta. Staffylta löydät erityisesti ravintola-alan kesätyöpaikat. Tsekkaa ja hae.

HDF* kuuluu hintaan 

Hyvät henkilökuntaedut myös kesätyöntekijöille sekä huipputyypit työkavereiksi. Staffyn kesätöissä on roppakaupalla hyvää duunifiilistä!

*Hyvä duunifiilis

Kesätyöntekijöitä ravintolassa

Vinkit kesätyön hakuun

Kesätyön hakeminen voi olla jännittävää, mutta toivottavasti myös hauskaa! Tässä muutamia vinkkejä, jotka voivat auttaa sinua löytämään sopivan kesätyöpaikan.

  • Aloita ajoissa: Kesätyöpaikkojen hakeminen kannattaa aloittaa hyvissä ajoin, jotta sinulla on aikaa etsiä sopivia paikkoja ja tehdä hakemuksesi huolellisesti.
  • Tarkista yritysten nettisivut: Tutki mielenkiintoisten yritysten verkkosivuja ja tarkista, ovatko ne ilmoittaneet avoimista kesätyöpaikoista. Jos näin on, voit lähettää hakemuksen suoraan heille.
  • Kysy tuttavilta ja sukulaisilta: Kysy läheisiltäsi onko heillä tietoa avoimista kesätyöpaikoista tai suosituksia yrityksistä, joista voit hakea töitä.
  • Tsekkaa avoimet työpaikat: Avoimia kesätyöpaikkoja löytyy monista työpaikkaportaaleista. Staffyn kesätyöpaikat ja hakemuksen pääset katsomaan täältä.
  • Tee hakemus huolella: Kun löydät sopivan työpaikan, laita hakemukseen aikaa ja vaivaa. Kerro selkeästi, miksi olet kiinnostunut kyseisestä työpaikasta ja mitä voit tarjota yritykselle.

Onnea kesätyöpaikan etsimiseen!

Tekijät tietää Staffy

Etsitkö kesätyövoimaa Tampereen seudulle? Tamperelainen Staffy tuntee kaupungin ravintolat, toimistot, logistiikan ja teollisuuden. Me etsimme pirkanmaalaisiin yrityksiin työntekijät ja tekijöille avoimet työpaikat. Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Tekijät tietää – Staffy.