Löydä työntekijä

Etsitkö työntekijöitä tilapäiseen tarpeeseen, keikoille tai pysyvämpään työsuhteeseen? Staffy auttaa. Kauttamme löydät osaavat tekijät joka alalle.

Staffy on kotimainen, konstailematon ja värikäs henkilöstöpalvelu, jonka kautta löydät työntekijät. Staffy PRO taas tietää alansa kovimmat ammattilaiset, tekijät, jotka tuovat toimintaasi lisäarvoa tai pystyvät tarttumaan suoraan toimeen.

Jos tarvitset uusia tekijöitä, täytä alla oleva lomake tai ota meihin suoraan yhteyttä.

Staffy tarjoaa täydelliset työvoimapalvelut

Staffy on henkilöstövuokrauksen ammattilainen. Työntekijäverkostossamme on kattava valikoima eri alojen osaajia. Meiltä löydät hotelli-, ravintola- ja cateringalan työntekijät sekä juontajat ja karaokevetäjät, kaupan alan työntekijät, kuten myyjät, kassat ja hyllyttäjät, toimistotyöntekijät sekä ammattilaiset varastoihin, teollisuuteen ja logistiikkaan.

Staffy PRO tietää alansa kovimmat tekijät, päällikkötason ammattilaiset, jotka tuovat toimintaasi lisäarvoa ja pystyvät tarttumaan suoraan toimeen.

Tarjoamme työnantajille laajat henkilöstöpalvelut henkilöstövuokrauksesta headhuntingiin ja rekrytointiprosessin hallintaan. Laajasta työntekijäpoolistamme ja verkostoistamme löytyy tekijöitä kaikkiin töihin ja tarpeisiin.

Osaavia ammattilaisia

Staffyn vahvuus on työntekijöiden osaamisen jatkuva kehittäminen. Huolehdimme tekijöidemme osaamisesta kouluttamalla ja perehdyttämällä, joten voit olla varma, että tekijämme tietävät mitä tekevät, osaavat ammattinsa ja tuntevat toimintasi.

Staffy PRO -tekijät taas ovat kokeneita työntekijöitä, joilla on alansa erikoisosaamista, esimerkiksi ohjelmistoista. PRO-työntekijäpoolista löytyy myös viihdealan ammattilaisia tai asiantuntijoita, jotka voivat kasvattaa liikevaihtoasi osaamisellaan.

Kaikki työntekijät yhdestä osoitteesta

Tältä sivulta voit jättää työntekijäpyynnön tai käyttää verkkotyökalua työvuorojen ja työlistojen suunnitteluun. Jos sinulla on muita työvoimatarpeita tai kysymyksiä, ota suoraan yhteyttä, niin etsitään yrityksellesi yhdessä parhaat tekijät.