Tekijät ja avoimet työpaikat, Akaa

Akaan kokoaika- ja osa-aikatyöpaikat

Kauttamme löydät kokopäiväiset, vakituiset työpaikat Akaasta ja lähiseudulla. Tai jos haluat tehdä esimerkiksi keikkatyötä, meillä on avoimia osa-aikatyöpaikkoja muun muassa ravintola-alalla. Staffyn kautta löydät myös viikonlopputyötä. Viikonlopputyö voi olla mainio vaihtoehto, jos kaipaat lisätuloja. Se soveltuu opiskelujen tai päivätyön oheen.

Katso kaikki avoimet työpaikat Akaasta.

Eläminen ja työskentely Akaassa

Oletko miettinyt muuttamista Akaaseen työn perässä? Akaa on pieni mutta pippurinen kaupunki Pirkanmaalla. Sen väkiluku on noin 16 500 ihmistä. Akaa on muuttovoittoinen kaupunki ehkä siitä syystä, että yhteydet moniin isompiin paikkakuntiin toimivat kätevästi junalla tai autolla mutta Akaassa läsnä ovat pienen paikkakunnan edut. Ympärillä on metsiä, järviä ja jokia mutta palvelut pelaavat – kaikki tarvittava löytyy läheltä. Lisätietoja kaupungin verkkosivuilta.

Akaassa toimii useita pieniä ja keskisuuriakin yrityksiä. Akaassa asumiskustannukset ovat yleisesti alhaisemmat kuin Suomen suurissa kaupungeissa, joten se on edullinen asuinpaikka. Toisaalta työskentely lähikaupungeissa on vaivatonta. Akaa sijaitsee Hämeenlinnan ja Tampereen puolivälissä eli kumpaankin on matkaa noin 40 kilometriä.  Esimerkiksi Tampereen seudulla toimii useita suuria ja keskisuuria yrityksiä sekä muita organisaatioita. Reilun tunnin matkan päässä on myös Helsinki.

Ammattikorkeakoulu- ja yliopisto-opetusta lähialueilla tarjoavat esimerkiksi Tampere ja Hämeenlinna. Opintojen oheen sopii mainiosti esimerkiksi osa-aikatyö. Tsekkaa lähialueen työpaikat.

Staffy tietää tekijät Akaasta

Etsitkö työvoimaa Akaassa? Staffy tuntee ravintola-alan, toimistot, logistiikan ja teollisuuden. Kauttamme löydät Akaan työntekijät ja avoimet työpaikat: ammattilaiset vakituiseen työhön tai sitten keikkatyötä etsivät ekstraajat, joille sopii myös osa-aikatyö. Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Tekijät tietää – Staffy.