Tekijät ja avoimet työpaikat, Ylöjärvi

Ylöjärven kokoaika- ja osa-aikatyöpaikat

Kauttamme löydät kokopäiväiset, vakituiset työpaikat Ylöjärvellä ja lähiseudulla. Tai jos haluat tehdä esimerkiksi keikkatyötä, meillä on avoimia osa-aikatyöpaikkoja muun muassa ravintola-alalla. Staffyn kautta löydät myös viikonlopputyötä Ylöjärveltä tai lähikunnista. Viikonlopputyö voi olla mainio vaihtoehto, jos kaipaat lisätuloja. Se soveltuu opiskelujen tai päivätyön oheen.

Katso kaikki avoimet työpaikat Ylöjärvellä.

Eläminen ja työskentely Ylöjärvellä

Ylöjärvi on kaupunki Pirkanmaalla. Asukkaita on noin 33 500, ja asukkaista iso osa on lapsiperheitä. Lisätietoja kaupungista Ylöjärven verkkosivuilta.

Ylöjärvellä on hyvin työpaikkoja muun muassa teollisuudessa ja rakennusalalla sekä kaupan alalla. Työmahdollisuuksia on myös Ylöjärven kunnallisissa palveluissa ja kouluissa. Vaikka työmahdollisuuksia on monipuolisesti, on suomenkielen taito yleensä tarpeellinen. Monet työmahdollisuudet edellyttävät vähintään suomenkielen perustaitoa. Tampereen seudulla on kesäksi tarjolla myös kesätöitä nuorille sekä kokeneemmillekin tekijöille.

Ylöjärveltä on matkaa Tampereelle 14 km, Hämeenlinnaan 88 km ja Lahteen 139 km, joten Ylöjärvellä asuessa voi hyvin työskennellä myös lähialueen isommissa kaupungeissa.  Esimerkiksi Tampereen seudulla toimii useita suuria ja keskisuuria yrityksiä sekä muita organisaatioita.

Ylöjärvi tunnetaan luonnonkauneudestaan ja virkistysmahdollisuuksistaan. Ylöjärvellä on monia virkistysmahdollisuuksia, kuten puistoja, polkuja ja järviä. Kunta sijaitsee myös lähellä Tampereen kaupunkia, joka tarjoaa monipuolista kulttuuri- ja virkistystoimintaa. Ylöjärvellä on hyvät palvelut kuntalaisille, joten se on kätevä paikka asua. Kaiken kaikkiaan Ylöjärvi voi olla loistava paikka asua niille, jotka nauttivat pikkukaupungin tunnelmasta. Ylöjärvellä myös asumiskustannukset ovat yleisesti alhaisemmat kuin suuremmissa kaupungeissa.

Opiskella voi Ylöjärven lukiossa tai Tampereen seudun ammattiopiston Ylöjärven toimipisteessä. Ylöjärven lukiossa voi opiskella yrittäjyyslinjalla. Se on toinen Suomen kahdesta yrittäjyyslukiosta. Ammattikorkeakoulu- ja yliopisto-opetusta lähialueilla tarjoavat esimerkiksi Tampere ja Hämeenlinna.

Ylöjärvi on kaiken kaikkiaan loistava asuinpaikka, jossa on kaunis luonto sekä monipuoliset työ- ja harrastusmahdollisuudet.

Staffy tietää tekijät Ylöjärvellä

Etsitkö työvoimaa Ylöjärvellä ? Staffy tuntee ravintola-alan, toimistot, logistiikan ja teollisuuden. Kauttamme löydät Ylöjärven työntekijät ja avoimet työpaikat: ammattilaiset vakituiseen työhön tai sitten keikkatyötä etsivät ekstraajat, joille sopii myös osa-aikatyö. Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Tekijät tietää – Staffy.