Tekijät ja avoimet työpaikat, Sastamala

Sastamalan kokoaika- ja osa-aikatyöpaikat

Kauttamme löydät kokopäiväiset, vakituiset työpaikat Sastamalassa ja lähiseudulla. Tai jos haluat tehdä esimerkiksi keikkatyötä, meillä on avoimia osa-aikatyöpaikkoja muun muassa ravintola-alalla. Staffyn kautta löydät myös viikonlopputyötä Sastamalasta tai lähikunnista. Viikonlopputyö voi olla mainio vaihtoehto, jos kaipaat lisätuloja. Se soveltuu opiskelujen tai päivätyön oheen.

Katso kaikki avoimet työpaikat Sastamalassa.

Eläminen ja työskentely Sastamalassa

Oletko miettinyt muuttamista Sastamalaan työn perässä? Sastamala on  on vireä kaupunki läntisellä Pirkanmaalla, jossa asuu noin 24 000 henkeä. 

Sastamala on mukava pikkukaupunki, joka tarjoaa monimuotoisen ja viihtyisän asuinympäristön järvimaisemineen, hyvät peruspalvelut ja erinomaisen liikenneyhteydet. Tarjolla on myös monia monipuolisia vapaa-ajan harrastusmahdollisuuksia ja kulttuuritapahtumia. Lisätietoja kaupungista Sastamalan verkkosivuilta.

Sastamalan sijainti lähellä suurempia kaupunkeja tekee siitä kätevän paikan asua ja työskennellä myös niille, jotka haluavat yhdistää pienen paikkakunnan rauhallisemman elämäntyylin isompien paikkakuntien tarjoamiin mahdollisuuksiin. Sastamalasta on matkaa Tampereelle vain noin 50 kilometriä ja Poriin 70 kilometriä. Noin sadan kilometrin säteellä ovat myös Turku, Rauma ja Hämeenlinna.

Kaiken kaikkiaan Sastamalassa asuminen on hyvä valinta ihmisille, joka haluaa asua kehittyvässä pikkukaupungissa. Opintojen oheen sopii mainiosti esimerkiksi osa-aikatyö. Tsekkaa lähialueen työpaikat.

Staffy tietää tekijät Sastamalassa

Etsitkö työvoimaa tai avoimia työpaikkoja Sastamalasta? Staffy tuntee alueen ravintolat, toimistot, logistiikan ja teollisuuden. Me etsimme yrityksiin työntekijät ja tekijöille avoimet työpaikat. Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Tekijät tietää – Staffy.