Tekijät ja avoimet työpaikat, Valkeakoski

Valkeakosken kokoaika- ja osa-aikatyöpaikat

Kauttamme löydät kokopäiväiset, vakituiset työpaikat Valkeakoskella ja lähiseudulla. Tai jos haluat tehdä esimerkiksi keikkatyötä, meillä on avoimia osa-aikatyöpaikkoja muun muassa ravintola-alalla. Staffyn kautta löydät myös viikonlopputyötä Valkeakoskelta tai lähikunnista. Viikonlopputyö voi olla mainio vaihtoehto, jos kaipaat lisätuloja. Se soveltuu opiskelujen tai päivätyön oheen.

Katso kaikki avoimet työpaikat Valkeakoskella.

Eläminen ja työskentely Valkeakoskella

Oletko miettinyt muuttamista Valkeakoskelle työn perässä? Valkeakoski on kaupunki Pirkanmaalla. Se sijaitsee noin 40 kilometrin päässä Tampereen keskustasta ja 170 kilometriä Helsingistä. Kaupungissa on noin 21 000 asukasta ja se tunnetaan muun muassa paperi- ja selluteollisuudestaan sekä kauniista maisemista. Lisätietoa kaupungista Valkeakosken verkkosivuilla.

Valkeakoski sijaitsee järvialueella. Kaupungilla on pitkä historia ja ensimmäiset kirjalliset tiedot alueesta ovat peräisin 1300-luvulta. Nykyään Valkeakoski on moderni kaupunki, jossa on monipuoliset palvelut asukkailleen.

Valkeakoskella asuessa voi nauttia pienen kaupungin tunnelmasta mutta työskennellä myös lähialueen isommissa kaupungeissa. Esimerkiksi Tampereen seudulla toimii useita suuria ja keskisuuria yrityksiä sekä muita organisaatioita.

Valkeakoski on kaiken kaikkiaan loistava asuinpaikka, jossa on kaunis luonto sekä monipuoliset työ- ja harrastusmahdollisuudet.

Staffy tietää tekijät Valkeakoskella

Etsitkö työvoimaa Valkeakoskella? Staffy tuntee ravintola-alan, toimistot, logistiikan ja teollisuuden. Kauttamme löydät Valkeakosken työntekijät ja avoimet työpaikat: ammattilaiset vakituiseen työhön tai sitten keikkatyötä etsivät ekstraajat, joille sopii myös osa-aikatyö. Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Tekijät tietää – Staffy.