Tekijät ja avoimet työpaikat, Nokia

Nokian kokoaika- ja osa-aikatyöpaikat

Kauttamme löydät kokopäiväiset, vakituiset työpaikat Nokialla ja lähiseudulla. Tai jos haluat tehdä esimerkiksi keikkatyötä, meillä on avoimia osa-aikatyöpaikkoja muun muassa ravintola-alalla. Staffyn kautta löydät myös viikonlopputyötä Nokialta tai lähikunnista. Viikonlopputyö voi olla mainio vaihtoehto, jos kaipaat lisätuloja. Se soveltuu opiskelujen tai päivätyön oheen.

Katso kaikki avoimet työpaikat Nokian kaupungissa.

Eläminen ja työskentely Nokialla

Oletko miettinyt muuttamista Nokialle työn perässä? Nokia on kaupunki Pirkanmaalla ja se sijaitsee vain parinkymmenen minuutin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta. Nokian on muuttovoittoinen kunta ja sen väkiluku on noin 35 000 henkeä. Lisätietoja kaupungista Nokian verkkosivuilta.

Nokia tunnetaan paperi- ja kumiteollisuudesta ja toki myös samannimisestä Nokianvirran varressa alkunsa saaneesta globaalista monialayrityksestä (jonka päätoimipaikka sijaitsee toki nykyisin Espoossa). Nokialla toimii toki edelleen monia merkittäviä yrityksiä kuten Nokian Renkaat, Patria ja Molok sekä paljon pk-yrityksiä. Lisäksi mm. Tampereella toimii paljon erikokoisia yrityksiä ja muita organisaatioita. Tampereen seudulla on kesäksi tarjolla myös kesätöitä nuorille sekä kokeneemmillekin tekijöille.

Kaupunki sijaitsee Nokianvirran rannalla. Sillä on rikas, yli tuhatvuotinen historia ja se kuuluu hämäläismurteiden alueeseen. Nykyisin Nokia on muuttovoittoinen ja kehittyvä kaupunki. Se on kiva paikka asua, jos nautit hyvistä kaupunkipalveluista sekä monipuolisesta ulkoilmaelämästä. Nokian työmarkkinat ovat monipuoliset ja tarjolla on monia mahdollisuuksia eri alojen ja koulutustasojen ihmisille.

Nokia on kaiken kaikkiaan loistava asuinpaikka, jossa on elinvoimainen ja kukoistava yhteisö, erilaisia kulttuuri- ja vapaa-ajan aktiviteetteja sekä vahva yritys- ja teollisuussektori.

Staffy tietää tekijät Nokialla

Etsitkö työvoimaa tai avoimia työpaikkoja Nokialta? Tamperelainen Staffy tuntee kaupungin ravintolat, toimistot, logistiikan ja teollisuuden. Me etsimme nokialaisiin yrityksiin työntekijät ja tekijöille avoimet työpaikat. Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Tekijät tietää – Staffy.