Avoimet työpaikat ja tekijät, Hämeenlinna

Hämeenlinnan kokoaika- ja osa-aikatyöpaikat

Olipa työn tarpeesi mikä tahansa, niin meidän kautta löydät siihen ratkaisun. Kauttamme saat ammattilaiset vakituiseen työhön tai sitten keikkatyötä etsivät ekstraajat, joille sopii myös osa-aikatyö. Viikonlopputyö voi olla mainio vaihtoehto, jos kaipaat lisätuloja. Se soveltuu opiskelujen tai päivätyön oheen. Staffyn kautta löydät myös viikonlopputyötä Hämeenlinnasta tai lähikunnista.

Ota yhteyttä ja kysy lisää. Katso kaikki Hämeenlinnan avoimet työpaikkamme.

Eläminen ja työskentely Hämeenlinnassa

Oletko miettinyt Hämeenlinnaan muuttoa työn perässä? Hämeenlinna sijaitsee Kanta-Hämeessä. Se on Suomen vanhin sisämaakaupunki ja se on perustettu jo vuonna 1639. Hämeenlinnassa on noin 70 000 asukasta. Kaupunki tunnetaan erityisesti keskiaikaisesta Vanajaveden rannalla olevasta Hämeen linnasta. Lisätietoja kaupungista voit lukea Hämeenlinnan verkkosivuilta.

Kahden valtatien risteykseen on rakentumassa Suomen suurin yritysyhteenliittymä, joka on valmistumassa vuoteen 2025 mennessä. Alueella on ja sinne syntyy hyvällä tahdilla uusia työnpaikkoja – osaavia työntekijöitä kaivataan.

Hämeenlinna on sopivankokoinen kaupunki, jossa luonto ja vesi ovat lähellä. Lisäksi Hämeenlinnassa on vilkas taide- ja kulttuurielämä. Siellä on useita museoita ja gallerioita sekä vuosittaisia festivaaleja ja tapahtumia. Kaupungissa toimii useita opistoja ja Hämeen ammattikorkeakoulu (HAMK). Opintojen oheen sopii mainiosti esimerkiksi osa-aikatyö. 

Hämeenlinna on lapsiystävällinen paikkakunta ja se sijaitsee alle sadan kilometrin päässä niin pääkaupunkiseudusta, Tampereesta kuin Lahdestakin. Hämeenlinna on siis kätevä asuinpaikka vaikka työskentelisi jossakin lähialueen suuremmassa kaupungissa.

Tsekkaa lähialueen työpaikat.

Staffy tietää tekijät Hämeenlinnassa

Etsitkö työvoimaa Hämeenlinnassa ravintoloihin, toimistoon, logistiikka-alalle tai teollisuuteen? Staffy hoitaa. Kauttamme löydät kaikki tekijät, niin vakituiset kuin ekstraajat, joita kiinnostaa osa-aikatyö, viikonlopputyö tai keikkatyö.

Tekijät tietää – Staffy.