Staffy Industry & Manufacture – valmistavan teollisuuden ja kuljetusalan työpaikat

Staffy Industry & Manufacture auttaa sinua löytämään teollisuuden ja logistiikan työpaikat

Teollisuus ja kuljetusala tarjoaa paljon mahdollisuuksia tekijöille. Yhdistelmä­ajoneuvon­kuljettaja, sähköasentaja tai vaikka leipuri-kondiittori työllistyvät kauttamme. Varsinaisten valmistus- ja kuljetus-alan töiden lisäksi kysyntää on mm. siivoojan ja kiinteistönhoitajan tekijöistä.

Teollisuusala on laaja ja monipuolinen. Työpaikkoja voi löytyä tuotannosta, laadunvalvonnasta, suunnittelusta, huollosta ja kunnossapidosta. Uran edetessä töitä voi olla myös tutkimuksessa ja kehityksessä sekä hallinnossa. Teollisuus tarjoaa monia mahdollisuuksia ammatilliseen kehitykseen ja kasvuun.

Logistiikka-alalla työskentelevät ihmiset ovat vastuussa erilaisten tavaroiden ja materiaalien kuljettamisesta ja toimittamisesta. Heidän tehtäviinsä kuuluu muun muassa kuljetusten suunnittelu, varastonhallinta, tullaus, asiakaspalvelu ja toimitusten valvonta sekä tietysti varsinainen kuljetustyö.

Työtä etsivä, siirry rekrysivullemme, josta löydät teollisuuden ja kuljetusalan avoimet työpaikat.

Staffy tietää teollisuuden ja logistiikan tekijät

Työnantaja, jos haussa on teollisuuden tai logistiikka-alan osaajia, käänny puoleemme. Staffy löytää luotettavat ja kokeneet työntekijät.

Tekijät tietää – Staffy.

  • Logistiikka
  • Teollisuus
  • Varastot
  • Kiinteistöhuolto
  • Siivous

Asiakkaitamme