Tekijät ja avoimet työpaikat, Lempäälä

Lempäälän kokoaika- ja osa-aikatyöpaikat

Kauttamme löydät kokopäiväiset, vakituiset työpaikat Lempäälässä ja lähiseudulla. Tai jos haluat tehdä esimerkiksi keikkatyötä, meillä on avoimia osa-aikatyöpaikkoja muun muassa ravintola-alalla. Staffyn kautta löydät myös viikonlopputyötä Lempäälästä tai lähikunnista. Viikonlopputyö voi olla mainio vaihtoehto, jos kaipaat lisätuloja. Se soveltuu opiskelujen tai päivätyön oheen.

Katso kaikki avoimet työpaikat Lempäälässä.

Eläminen ja työskentely Lempäälässä

Lempäälä on kunta Pirkanmaalla, joka sijaitsee vain parinkymmenen kilometrin päässä Tampereen keskustasta. Se on suhteellisen pieni paikkakunta, jossa asuu noin 24 000 ihmistä. Lisätietoa kunnasta Lempäälän verkkosivuilta.

Lempäälän tärkeitä toimialoja ovat valmistus, vähittäiskauppa ja palveluala. Myös kunta on tärkeä työnantaja. Tampereen läheisyys sekä nopeat yhteydet pääkaupunkiseudulle ja muualle maanteitse, rautateitse ja lentäen Pirkkalan lentokentän kautta houkuttelevat myös työssäkäyviä. Myös Hämeenlinnaan on lyhyt matka, noin 60 km. Siten Lempäälässä asuessa voi hyvin työskennellä myös lähialueen isommissa kaupungeissa. Esimerkiksi Tampereen seudulla toimii useita suuria ja keskisuuria yrityksiä sekä muita organisaatioita. Seudulla on kesäksi tarjolla myös kesätöitä nuorille sekä kokeneemmillekin tekijöille.

Lapsiperheitä Lempäälässä houkuttelee muun muassa luonto ja vahva yhteisöllisyys sekä kohtuulliset asumiskustannukset. Lähiseudulla on monia metsiä ja järviä. Talvella löydät hyvät hiihtoreitit ja luistelukentät, kesällä voit kalastaa tai patikoida kuuluisalla Birgitan polulla. Vaihtoehtoisesti kunta tarjoaa mainioita sisäliikuntamahdollisuuksia.

Lempäälässä järjestetään ympäri vuoden monia tapahtumia ja aktiviteetteja. Lempäälä-päivää vietetään 9.9.2023. Tapahtumassa on mielenkiintoisia esiintyjiä ja mukavaa toritunnelmaa. Nuorille on omia tapahtumia kuten Lempofest.

Alueella on myös historiallisia kohteita, kuten Lempäälän kirkko, joka juontaa juurensa aina 1500-luvulle asti, tai Vapaussodan muistomerkki vuodelta 1934. Lempäälän keskustassa sijaitsee Lempäälän kanava vuodelta 1874.

Kaiken kaikkiaan Lempäälä on ystävällinen ja vieraanvarainen paikka asua ja työskennellä. Kunnassa yhdistyvät kaupunki- ja maaseutupalvelut sekä rikas kulttuuriperintö.

Staffy tietää tekijät Lempäälään

Etsitkö työvoimaa Lempäälästä? Staffy tuntee ravintola-alan, toimistot, logistiikan ja teollisuuden. Kauttamme löydät Lempäälän työntekijät ja avoimet työpaikat: ammattilaiset vakituiseen työhön tai sitten keikkatyötä etsivät ekstraajat, joille sopii myös osa-aikatyö. Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Tekijät tietää – Staffy.