Avoimet työpaikat ja tekijät, Kangasala

Kangasalan kokoaika- ja osa-aikatyöpaikat

Kauttamme löydät kokopäiväiset, vakituiset työpaikat Kangasalta ja lähiseudulta. Tai jos haluat tehdä esimerkiksi keikkatyötä, meillä on avoimia osa-aikatyöpaikkoja muun muassa ravintola-alalla. Staffyn kautta löydät myös viikonlopputyötä Kangasalta tai lähikunnista. Viikonlopputyö voi olla mainio vaihtoehto, jos kaipaat lisätuloja. Se soveltuu opiskelujen tai päivätyön oheen.

Katso kaikki avoimet työpaikat Kangasalla ja muualla.

Eläminen ja työskentely Kangasalla

Oletko miettinyt muuttamista Kangasalle työn perässä? Kangasala on kasvava ja kehittyvä kaupunki, jossa on on reilu 30 000 asukasta. Lisätietoja kaupungista Kangasalan kaupungin verkkosivuilta.

Kangasalla on monia työllistymismahdollisuuksia. Kangasalan suurimpia toimialoja ovat muun muassa valmistus, vähittäiskauppa ja palveluala mutta kaupunki haluaa olla erityisesti koulutuksen edelläkävijä. Kaupungissa on korkeatasoinen varhaiskasvatus ja peruskoulu. Toisella asteella voi opiskella Kangasalan lukiossa, joka tarjoaa laajan kurssivalikoiman, tai Tampereen seudun ammattiopiston Kangasalan toimipisteessä. Ammattikorkeakoulu- ja yliopisto-opetusta lähialueilla tarjoaa esimerkiksi Tampere ja Hämeenlinna.

Myös julkisella sektorilla on monia työllistymismahdollisuuksia, mukaan lukien koulutus ja terveydenhuolto. Kaiken kaikkiaan Kangasalan työmarkkinat ovat vahvat. Kangasalta on lyhyt matka Tampereelle ja kohtuullinen matka Hämeenlinnaan tai Lahteen, joten Kangasalla asuessa voi hyvin työskennellä myös lähialueen isommissa kaupungeissa.  Esimerkiksi Tampereen seudulla toimii useita suuria ja keskisuuria yrityksiä sekä muita organisaatioita.

Harrastusmahdollisuudet ovat laajat: kalastusta, golfia, patikointia tai kulttuuria. Kangasalla on kaunis kirjasto. Se sijaitsee Kangasalan Kulttuurikorttelissa, jossa on myös erilaisia tapahtumia ja näyttelyitä. Kirjaston lisäksi Kulttuurikorttelissa ovat Kangasala-talo ja Kimmo Pyykkö -taidemuseo. Kangasala on hyvä paikka asua niille, jotka nauttivat pienen kaupungin tunnelmasta. Kangasalla myös asumiskustannukset ovat yleisesti alhaisemmat kuin suuremmissa kaupungeissa.

Kaiken kaikkiaan Kangasala on monipuolinen paikka asua ja työskennellä. Kangasalla asuminen tarjoaa hyvän yhdistelmän urbaanien palveluiden ja mahtavien ulkoilumahdollisuuksien välillä.

Staffy toimii myös Kangasalla

Etsitkö työvoimaa Kangasalta? Staffy tuntee ravintola-alan, toimistot, logistiikan ja teollisuuden. Kauttamme löydät Kangasalan työntekijät ja avoimet työpaikat: ammattilaiset vakituiseen työhön tai sitten keikkatyötä etsivät ekstraajat, joille sopii myös osa-aikatyö. Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Tekijät tietää – Staffy.