Staffy Office – toimisto- ja HR-työpaikat

Staffy Office välittää taloushallinnon työpaikat

Taloushallinto ja HR tarjoavat monipuolisia työtehtäviä ja ala työllistää tekijöitä assistenteista HR-päälliköihin. Kauttamme löydät erilaiset toimistotyöt.

HR- eli henkilöstöhallinto on vastuussa henkilöstöhallinnon toiminnoista organisaatiossa. Työ alalla voi vaihdella rekrytoinnista, palkkauksesta, koulutuksesta, henkilöstön kehittämisestä tai palkitsemisesta työsuhteiden hallinnointiin. HR-alalla työskentelevät ihmiset voivat olla eri nimikkeillä, kuten HR-assistentti, HR-koordinaattori tai HR-päällikkö.

Taloushallinnon tehtäviin voi kuulua esimerkiksi kirjanpito, palkanlaskenta, laskutus, verotukseen liittyvät työt, budjetointi ja raportointi. Taloushallinnon nimikkeitä ovat esimerkiksi kirjanpitäjä, controller tai palkanlaskija. Työtehtävät riippuvat usein organisaation koosta ja toimialasta.

Toimisto- ja henkilöstöhallintotyössä kaivataan tarkkuutta ja asiakaspalvelutaitoja. Taloushallinnon työpaikat vaativat yleensä myös alan sopivaa korkeakoulutusta, mutta moni muukin koulutus tai työkokemus antaa hyvät eväät työelämään.

Työtä etsivä, siirry rekrysivullemme, josta löydät alan avoimet työpaikat.

Staffy tietää toimisto- ja taloushallintoalan tekijät

Meiltä löytyy tekijä joka tehtävään, ota yhteyttä ja kysy lisää. Kauttamme saat muun muassa HR- ja taloushallinnon osaajat, assistentit ja sihteerit.

Tekijät tietää – Staffy.

  • HR
  • Taloushallinto
  • Sihteeri
  • Assistantti

Asiakkaitamme