Tekijät ja avoimet työpaikat, Tampere

Tampereen kokoaika- ja osa-aikatyöpaikat

Kauttamme löydät avoimet työpaikat Tampereella ja lähiseudulla. Staffy välittää kokopäiväiset, vakituiset työpaikat ja tarjolla on myös esimerkiksi keikkatyötä. Meillä on avoimia osa-aikatyöpaikkoja muun muassa ravintola-alalla. Kauttamme löydät myös viikonlopputyötä Tampereelta tai lähikunnista. Viikonlopputyö voi olla mainio vaihtoehto, jos kaipaat lisätuloja. Se soveltuu opiskelujen tai päivätyön oheen.

Katso kaikki avoimet työpaikat Tampereella.

Eläminen ja työskentely Tampereella

Oletko miettinyt muuttamista Tampereelle työn perässä? Tampere tunnetaan kukoistavasta taloudestaan ja monipuolisesta toimiala-tarjonnasta. Kaupungissa toimii useita suuryrityksiä sekä paljon erilaisia startup- ja pienyrityksiä, joten työmahdollisuudet Tampereella ovat hyvät niin koko- kuin osa-aikatyölle.

Suurimpia toimialoja ovat muun muassa teknologia, koulutus, terveydenhuolto ja valmistus. Myös palvelu- ja ravintola-alalla on paljon työpaikkoja. Katso avoimet työpaikat Tampereella. Tampereella on kesäksi tarjolla myös kesätöitä nuorille sekä kokeneemmillekin tekijöille.

Asuinpaikkana Tampere tunnetaan monipuolisesta virkistys- ja kulttuuritarjonnasta, hyvistä joukkoliikennejärjestelmä ja kohtuuhintaisista asumisvaihtoehdoista – joskin keskustan läheisyydessä myös asuminen on kalliimpaa.

Tampereella on paljon ulkoilumahdollisuuksia sekä muita monipuolisia vapaa-ajanviettomahdollisuuksia kaiken ikäisille. Alueen suosittuja harrastuksia ja aktiviteetteja ovat mm. liikunta ja kuntoilu, kulttuuri- ja urheilutapahtumat, ruoka ja juoma sekä shoppailu.

Tamperella pääsee helposti metsiin, järvelle ja muihin luontoalueisiin. Alueella on monia mahdollisuuksia ulkoiluun, kuten patikointiin, pyöräilyyn, kalastukseen ja talvisin hiihtoon. Tampereella on useita liikuntatiloja ja -kerhoja, kuten kuntosaleja, uimahalleja ja jäähalleja, sekä monia mahdollisuuksia joukkuelajeihin.

Kaupungissa on useita museoita, gallerioita ja kulttuurikeskuksia sekä kukoistava musiikki- ja taide-elämä. Tampereella järjestetään usein konsertteja, festivaaleja ja muita tapahtumia, kuten jääkiekon MM-kisat keväällä 2023. Tampere tunnetaan myös isona opiskelijakaupunkina vilkkaasta yöelämästä sekä hyvästä ravintolatarjonnasta. Kaupungissa on useita ostoskeskuksia, pienempiä erikoisputiikkeja sekä erilaisia markkinatapahtumia ostosten ystäville.

Tampereen yliopistossa ja Tampereen ammattikorkeakoulussa voi opiskella monia eri aloja opetuksen painottuessa tekniikkaan, terveyteen ja yhteiskunnallisiin aloihin. Tampereella on myös monia toisen asteen oppilaitoksia. Omaksi ilokseen voi opiskella ja harrastaa muun muassa Tampereen seudun työväenopistossa.

Tampere on kaiken kaikkiaan loistava asuinpaikka, jossa on kukoistava talous, monipuoliset työ- ja harrastusmahdollisuudet. Tampere on vetovoimainen kaupunki, joten hintatasokin mukailee sitä.

Staffy tietää tekijät Tampereella

Etsitkö työvoimaa Tampereelta? Tamperelainen Staffy tuntee kaupungin ravintolat, toimistot, logistiikan ja teollisuuden. Me etsimme tamperelaisiin yrityksiin työntekijät ja tekijöille avoimet työpaikat. Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Tekijät tietää – Staffy.