Tekijät ja avoimet työpaikat, Pirkkala

Pirkkalan kokoaika- ja osa-aikatyöpaikat

Etsitkö töitä Pirkkalan alueella? Pirkkalassa on paljon teollisuutta ja virkeä yrityselämä. Sen myötä kunnassa on paljon avoimia työpaikkoja teollisuudessa, ravintola-alalla sekä kaupan alalla. Staffy tuntee hyvin alueen ravintola-alan, toimistot, logistiikan ja teollisuuden. Kauttamme löydät Pirkkalan avoimet työpaikat sekä osa-aikatyöt ja viikonlopputyöt niin Pirkkalasta kuin lähikunnistakin.

Katso kaikki avoimet työpaikat Pirkkalassa.

Eläminen ja työskentely Pirkkalassa

Oletko miettinyt muuttamista Pirkkalaan työn perässä? Pirkkala on parinkymmenen tuhannen asukkaan kunta Tampereen kyljessä. Pirkkalan väkiluku on viime vuosina kasvanut nopeimmin väkilukuun suhteutettuna. Ikärakenteeltaan pirkkalalaiset ovat nuorta väkeä ja kunnassa asuu paljon lapsiperheitä. Lue lisää Pirkkalan sivuilta.

Pirkkala on kiva ja monipuolinen paikka asua ja elää. Asuntojen neliöhinnat ovat edullisemmat kuin Tampereella mutta sijainti mahdollistaa myös Tampereella työskentelyn. Yhdistä ihmeessä pienen kunnan ja ison kaupungin edut!

Staffy tietää Pirkkalan tekijät

Etsitkö työvoimaa Pirkkalassa? Tamperelainen Staffy tuntee alueen ravintolat, toimistot, logistiikan ja teollisuuden. Me etsimme Pirkkalan yrityksiin työntekijät ja tekijöille avoimet työpaikat. Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Tekijät tietää – Staffy.